Despre noi

Despre Noi

Odată cu înființarea firmei în anul 2012, am început numeroase colaborări fructuoase atât cu persoane fizice, cât și cu persoane juridice și cu instituții ale statului. Astfel, portofoliul noastru de până acum cuprinde atât lucrări de cadastru și topografie realizate în județul Cluj, cât și în multe din județele învecinate.
Fiind autorizați de către ANCPI (Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară) ca persoane fizice autorizate din categoria A, vă stăm la dispoziție cu o gamă largă de lucrări de specialitate:

Intabulări de terenuri și construcții

Actualizări de informatii cadastrale

Dezmembrări și alipiri de terenuri, construcții sau unități individuale

Lucrări de apartamentare a unei construcții

Planuri topografice pentru obținerea autorizației de construire, PUD/PUZ/PUG

Certificare de urbanism pentru informare

Trasarea și materializarea pe teren a limitelor imobilelor și a construcțiilor

Efectuarea planurilor de amplasament și delimitare

Realizarea releveelor

Documentații pentru eliberarea Titlului de proprietate

Credem cu tărie în realizarea de lucrări precise și trainice de cadastru și topografie. De asta, iți oferim oricând consultanță gratuită pentru a te ajuta să găsești soluții funcționale la problemele tale. Contactează-ne cu multă încredere și te vom sfătui cu mult profesionalism!

Vreau să vă împărtășesc experiența mea: vrând să vând un teren, cumpărătorul a spus că îmi dă prețul cerut cu condiția ca documentele topografice să fie la zi (deși aveam cf). Vorbind cu Veronika, am aflat cu stupoare că terenul nu era poziționat în acte, unde era poziționat fizic. Mi-a dat toate soluțiile în concordanță cu legislația în vigoare și tot ea s-a ocupat de toată documentația în cel mai scurt timp pentru ca actele să corespundă cu terenul. Prin această cale vreau să îi mulțumesc pentru amabilitate, promptitudine și disponibilitate.V-o recomand cu încredere!!!”

Claudiu MuresanBaisoara

“Deși era un caz mai întortocheat și dificil, lucrarea noastră a decurs foarte lin mulțumită sfaturilor primite. Chiar dacă nici eu, nici familia mea nu am mai interacționat cu cadastrul sau topografia, ne-a fost clar mereu în ce punct e lucrarea noastră, ce ar mai fi de făcut și cine se va ocupa de fiecare etapă. Dacă aveți lucrari în Cluj sau prin împrejurimi, recomand calduros să apelați la această firmă cu încredere, deoarece experiența lor își spune cuvântul în relația cu clienții.”

Andrea MargineanCluj-Napoca

“Veronika m-a ajutat foarte mult, în mai puțin de două săptămâni de când am sunat, lucrarea mea era deja depusă la cadastru. Eram constrânsă de niște termene impuse de bancă de aceea aveam nevoie de serviciile ei în cel mai scurt timp posibil. Ulterior banca a venit cu cerințe suplimentare referitoare la terenul meu, de care s-a ocupat la fel de rapid și eficient, eu nu a trebui să mai fac nimic.”

Carmen BaciuBontida